Tudor-Daniel Huțul

Parcursul profesional


Psih. Tudor-Daniel Huțul

Tudor-Daniel Huțul este numele meu și sunt încântat să te cunosc! Cu siguranță primii pași într-un cabinet psihologic sunt cei mai dificili. Aceasta experiență ar fi mult mai ușoară dacă ai ști cât mai multe lucruri despre psihoterapeutul pe care îl vei întâlni. De aceea, în cele ce urmează îți voi spune câte ceva despre mine.

Încă din clasele primare am realizat ceea ce iubesc cel mai mult să fac în această viață: să fiu alături de cei din jurul meu!

Dintotdeauna mi-am propus să fiu alături emoțional de toți cei ce întâmpină dificultăți, indiferent de natura lor. Psihoterapia reprezintă modul meu de exprimare și în același timp este calea prin care simt că pot oferi suport fiecărei persoane ce își dorește acest lucru.

Tudor Daniel Huțul Psihoterapeut
Tudor Daniel Huțul Psihoterapeut

Atestate Profesionale

Huțul Tudor-Daniel - Autonom - Atestat de liberă practică
Huțul Tudor-Daniel - Autonom - Atestat de liberă practică
Certificat de înregistrare cabinet
Certificat de înregistrare cabinet

Educație și formare

După finalizarea liceului m-am înscris la specializarea Psihopedagogie specială din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației – Univ. “Al. I. Cuza” Iași, obținându-mi licența. Imediat după încheierea studiilor de Psihopedagogie specială, am urmat cursurile masterale de Psihologie Clinică și Psihoterapie în cadrul aceleiași Facultăți. De asemenea, în paralel am urmat și finalizat formarea în “Psihoterapie Sistemică de Familie și Cuplu” în cadrul Asociației Human Center Iași.

Sunt înscris în Colegiul Psihologilor din România, ce mi-a eliberat atestatul de psiholog cu drept de libreă practică în specialitatea Psihoterapie sistemică de familie și cuplu pe treapta de specializare practicant, formă de atestare: autonom. În plus, am înființat “Huțul Tudor-Daniel – Cabinet individual de psihologie”, cabinet înregistrat în Registrul unic al psihologilor cu drept de liberă practică din România.

Desigur, pe lângă toate aceste aspecte, mă aflu într-o formare continuă, la fel ca fiecare om de pe Pământ. Consider că orice persoană cât trăiește învață și personal îmi doresc să devin cu fiecare zi ce trece o formă din ce în ce mai bună a mea, pentru a fi cât mai aproape de fiecare om ce are nevoie de mine!

Cu ce te pot ajuta?

  • Terapie individuală;
  • Consiliere psihologică;
  • Dezvoltare personală;
  • Terapie de cuplu;
  • Terapie de familie;
  • Terapie online;
  • Terapie de cuplu.
%d blogeri au apreciat: