Servicii

Cu ce te pot ajuta?

Serviciile psihologice pe care ți le pot oferi sunt dintre cele mai diverse. Indiferent de dificultatea prin care treci (ex. divorț, traume din copilărie, probleme de familie, burnout etc.) eu îți pot fi alături prin intermediul oricărui serviciu dintre următoarele:

TERAPIE INDIVIDUALĂ
01.

Terapie indivudală

Ca orice alt angajament de tip terapeutic, aceasta reprezintă un proces în care se angajează atât terapeutul, cât și persoana aflată în terapie. Acest proces este unul continuu, iar în cadrul acestuia sunt stabilite obiective ce au ca scop îmbunătățirea calității vieții persoanei solicitante.

02.

Dezvoltare personală

Reprezintă o modalitate prin care propria cunoaștere este sporită. Ea a fost concepută pentru a ne putea înțelege și pentru a face față „declanșatorilor” dificultăților cu care ne confruntăm. Dacă înțelegem acest proces, ne va fi mult mai ușor să putem gestiona momentele stresante pe care le avem în viață, indiferent de perioada în care acestea vin.

03.

Consiliere psihologică

Presupune o relație între psihoterapeut și client în care acesta din urmă primește ajutor, la cerere, pe un termen limitat de timp în vederea travesării unei perioade dificile din viața sa. De exemplu, în caz de divorț, decesul unei persoane dragi, schimbarea locului de muncă etc.

04.

Terapie de cuplu

La acest tip de psihoterapie iau parte persoane aflate într-o relație de cuplu, indiferent dacă vorbim despre căsătorie sau doar o relație romantică. Persoanele implicate caută să își rezolve dificultățile din cuplu și să își îmbunătățească calitatea relației.

05.

Terapie de familie

Aceasta reprezintă una dintre principalele „ramuri” ale psihoterapiei și are ca scop îmbunătățirea relațiilor de orice tip din cadrul unei familii.

06.

Terapie online

Da, poți face terapie online! După cum îi spune și numele, terapia online face referire la oferirea serviciilor psihoterapeutice pe internet, indiferent de modalitatea prin care acestea se oferă. Aceasta folosește aceleași principii ca și terapia tradițională, respectând confidențialitatea în totalitate.

%d blogeri au apreciat: